Haberler

DENİZLİ DEFTERDARIMIZA “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİNDE BULUNDUK

1 Eylül 2024 tarihinde yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile “Vergi Dairesi Başkanlığı” unvanı “Defterdarlık” olarak değiştirilmiş ve bu kapsamda Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın illerdeki teşkilatları yeniden yapılandırılmıştır. Kararname doğrultusunda Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı olarak Vergi Dairesi Başkanlıklarının yerine 81 ilde Defterdarlıklar kurulmuştur ve Vergi Dairesi Başkanlıklarının görev ve yetkileri Defterdarlıklara devredilmiştir.

Denizli Defterdarı olarak ilimize yeni atanan Sayın Mustafa ÖZDEMİRCİ’yi, 5 Eylül 2024 tarihinde, Oda Başkanımız Osman ERDEMİR, Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kurul Başkanlarımız makamında ziyaret ettiler.

Hayırlı olsun temennilerinin iletildiği ziyaret programında mesleki konular, mesleğimizin ve meslek mensuplarımızın sorunları, çözüm önerileri ve taleplerimiz hakkında istişare edildi. Kurumlar arası işbirliğinin artarak devam etmesi konusunda mutabık kalındı. Denizli Defterdarımız Sayın Mustafa ÖZDEMİRCİ’ye bu görevinde üstün başarılar dileriz.